Nieuwe bewoners verwelkomd

In onze wijk staan er steeds meer huizen leeg omdat er door natuurlijk verloop veel mensen om wat voor reden dan ook zijn weggetrokken, door ziekte, overlijden, huwelijk, ouderdom enz. Maar ook vanwege de druk die er is om toch maar een andere woning te aanvaarden, omdat het nog steeds niet duidelijk is wat er met onze woningen gaat gebeuren.

Daarom zijn wij blij dat de leegstaande woningen nu toch verhuurd worden, de buurt leeft weer! De mensen die er zijn komen wonen zijn enthousiast over hun woningen en de tuinen. Zij knappen de boel weer op en het ziet er weer gezellig, fris en bewoond uit. Er is leuk contact onderling tussen de huidige en de nieuwe bewoners, dat doet een mens goed.

Daarom heeft de bewonerscommissie het idee opgevat, om de nieuwe bewoners welkom te heten in Oostwijk namens alle huidige bewoners. Wij zijn langs de deuren gegaan en hebben de nieuwe bewoners welkom geheten met een bosje tulpen en uitleg op papier wat er speelt in Oostwijk, zodat zij ook op de hoogte zijn. Dit werd heel blij ontvangen door de nieuwe bewoners.

We hopen dat we nog heel lang gezellig samen met zijn allen in Oostwijk kunnen wonen en van onze mooie huizen en tuinen kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *